Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle bestellingen in Nederland verzenden wij met de logistieke vervoerder DHL. De verzending is gratis.
Voor Verzending naar België rekenen wij €2.

Indien u bij ons op maandag t/m vrijdag voor 16:00 besteld, verzenden wij de bestelling dezelfde dag. Dan kunt u de bestelling de volgende dag verwachten. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan worden doorgaans geleverd op dinsdag. Soms kan het voorkomen dat door externe factoren het langer duurt om uw bestelling te verzenden. Mocht dit het geval zijn dan laten wij u dit weten.

 

Verzending buiten Nederland

Woont u buiten Nederland, maar wilt u toch een product bij ons bestellen? Dat is zeker mogelijk wij leveren in de volgende landen; België, Duitsland en Luxemburg. De verzendkosten hiervoor bedragen €2. Wanneer u voor 16:00 bij ons besteld, verzenden wij de bestellingen dezelfde dag. De levertijd voor onze Belgische klanten bedraagt 1-2 werkdagen. Wij verzenden de pakketten naar België in samenwerking met bPost.

 

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@speelgoedheld.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour adres:

Mercatorstraat 106 bus 10
9100 Sint-Niklaas
( België)

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@speelgoedheld.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met info@speelgoedheld.nl op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode in jouw mailbox.