Contact Us

Contacteer ons

Telefoonnummer

0404 04 04 04

Adres

Mercatorstraat 106 bus 10 9100 Sint-Niklaas

E-mail

info@speelgoedheld.nl

Veelgestelde vragen

Bekijk de pagina ‘algemene voorwaarden’ voor meer informatie.

U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@speelgoedheld.nl

U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar info@speelgoedheld.nl

Voor alle bij Speelgoedheld.nl gekochte producten geldt de wettelijke garantietermijn. `

Kun je redelijkerwijs verwachten dat een artikel na een bepaalde periode en bij normaal gebruik nog goed zou moeten functioneren en is het gebrek aan het product buiten jouw schuld om ontstaan, dan kun je het artikel (laten) repareren of vervangen.

U kunt uw aankoop alleen ruilen mits deze ongeopend of beschadigd is.

U kunt uw aankoop tot 14 dagen gratis retourneren. Meer informatie hierover vindt u bij ‘Verzenden en Retourneren’.

In de meeste gevallen zal uw bestelling bezorgd worden bij de buren. Zijn uw buren niet thuis dan bestaat er de kans dat het pakketje mee teruggenomen wordt. Onze klantenservice zal dan contact met u opnemen voor een nieuwe bezorgafspraak.

Uw bestelling wordt verzonden via DHL (Nederland) en bPost (België). Mocht er iets mis zijn met uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ja, al uw gegevens worden veilig behandeld. De gegevens binnen de website worden verstuurd via een SSL-beveiligde omgeving.

Zeker, iDeal is een betrouwbaar en veilig online betalingssysteem waarmee je aankopen kunt doen via je eigen bank. Betaal je bestelling direct online via de vertrouwde betaalomgeving van jouw bank.

Nee, het is ook mogelijk om als gast af te rekenen. Echter als u een account aanmaakt worden u gegevens automatisch ingevuld bij een eventuele volgende bestelling.

Indien u voor 17:00 een product bij ons heeft besteld, ontvangt u het de volgende dag in huis.

Als u de e-mail(s) niet kunt vinden in uw inbox, raden wij aan om eerst uw spam- of reclamefolder te checken. Kan u de mail nog niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Indien u uw order wilt annuleren, dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@speelgoedheld.nl

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode in jouw mailbox.